Referenciák

20 évvel ezelőtt megnyitottuk az első kis üzletünket Bécsben, a POPOLINO Pelenkaházat. A mosható pelenkák rendszere abban az időben új volt és ennek megfelelően a vevőink is nagyon lelkesek voltak. De sajnos az akkor elérhető minőség nem felelt meg az elvárásainknak, ezért nagyon sürgősen megnyitottuk saját gyártóegységünket előrször Ausztriában, majd később Magyarországon. Varrodáinkban a legmagasabb minőséget tudjuk garantálni, fentarthatóság és fair munkakörülmények mellett. Időközben elindítottuk a saját organikus, GOTS minősítéssel rendelkező iobio ruhák gyártását kifejezetten babáknak és kisgyermekeknek.

Az anyacég, a “BMK Handels- und Vertriebs GmbH” bécsi székhellyel ma kb 75 alkalmazottat foglalkoztat. Ebből kb 45 a gyártásban tevékenykedik,  a fennmaradó többi alkalmazott pedig a forgalmazásban, eladásban, illetve a kis és nagykereskedéseinkben dolgozik.

A Popolini filozófiáját képviseljük 4 üzletünkben Ausztriában (2 Bécsben és további kettő Graz-ban és Salzburgban), illetve a partner üzleteinkben Berlinben, Bolognaban és Párizsban.